Samsung hoezen met Bluetooth toetsenbord

  • samsung-toetsenbord.nl

Bent u op zoek naar een slimme toepassing, om goed te kunnen typen op uw tablet? Dan bieden de Samsung hoezen met Bluetooth toetsenbord uitkomst! U kunt de toetsenborden op een draadloze en eenvoudige manier verbinden met het apparaat, om er op basis van de accu vervolgens draadloos gebruik van te kunnen maken. U kiest bovendien voor een uitstekende lederen hoes, van hoge kwaliteit. De combinatie van de beide producten zorgt ervoor dat u met de Samsung hoezen met Bluetooth toetsenbord kunt kiezen voor een uitstekende bescherming en een slimme toepassing.

Lederen Case

De lederen case zorgt ervoor dat de Samsung hoezen met Bluetooth toetsenbord een degelijke bescherming aan weten te bieden. Het leer is van een uitstekende kwaliteit en voelt zacht aan. Het leder zorgt ervoor dat er rondom geen krassen op het apparaat ontstaan, waardoor u het overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien heeft u dankzij de hoes de mogelijkheid om het apparaat in een staande stand te zetten en gebruik te maken van het toetsenbord. De lederen hoes is op een compacte manier in elkaar gezet en is beschikbaar voor zowel de Samsung Galaxy Tab 2 als de Samsung Galaxy Note.

Samsung toetsenbord ( Bluetooth)

De Samsung hoezen met Bluetooth toetsenbord maken gebruik van draadloze communicatie, met een bereik van 10 meter. Dit is meer dan voldoende en zorgt ervoor dat u altijd een uitstekende verbinding heeft tussen de beide apparaten. Het Bluetooth toetsenbord maakt gebruik van een ingebouwde Lithium accu met een vermogen van 330 mAh. U kunt ongeveer een week lang gebruik maken van de accu, waardoor u zoveel op uw Samsung tablet kunt werken als u wenst. Uiteraard is het toetsenbord dankzij de Bluetooth functionaliteit ook te gebruiken met andere apparaten die deze communicatiestandaard ondersteunen.

Tab 2 en Note

De Samsung hoezen met Bluetooth toetsenbord zijn beschikbaar voor zowel de Samsung Galaxy Tab 2 als de Samsung Galaxy Note, twee populaire tablets van Samsung. Zorg ervoor dat u het juiste exemplaar aanschaft, aangezien dat ervoor zorgt dat u ook daadwerkelijk gebruik kunt maken van de hoes. De afmetingen van de tablets zijn verschillend, waardoor het van belang is om de juiste variant aan te kopen. U zorgt er op die manier voor dat uw tablet goed beschermd is, dat u deze eenvoudig rechtop kunt zetten en dat u bovenal de mogelijkheid heeft om via een Bluetooth verbinding een email of document te typen, met behulp van het volwaardige toetsenbord.